Doubravecké listy jsou v kraji nejlepší
17224
post-template-default,single,single-post,postid-17224,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Doubravecké listy jsou v kraji nejlepší

Naše radniční listy – Doubravecké listy jsou v krajském hodnocení v soutěži na 1 místě.

Z komentáře poroty:

Periodikum se v celostátním kole mezi 57 účastníky této kategorie umístilo na 15. místě, jedná se tedy o kvalitní a výborně hodnocený zpravodaj.

Zpravodaj vychází v měsíční frekvenci, což vždy klade vysoké redakční nároky. Není vždy tolik času na tak důkladné zpracování, jako například u čtvrtletníku. Přesto je zpravodaj z hlediska korektur textu a celkového zpracování na skvělé úrovni.

Grafické zpracování je přehledné a čisté. Vyniká jedním z nejoriginálnějších zpracování ze všech zpravodajů v soutěži. Jemné barevné přechody, originální grafické prvky a kreativní přístup, to jsou hlavní zbraně Doubraveckých listů co se designu týče.

Zpravodaji nelze upřít jeden významný, byť těžko měřitelný faktor – ale zdaleka to není automatická vlastnost. Působí pozi- tivně, vesele a navozuje velmi dobrou náladu. Zejména množstvím fotografií zachycující velmi bohaté dění ve městě.

Skvěle zpracované jsou tabulky a různé informační přehledy. Obvykle v jiných zpravodajích vídáme tabulky “každý pes jiná ves”, protože je samozřejmě časově náročné je takto zpracovávat, ale tomuto zpravodaji se to daří a výsledek za to opravdu stojí, protože obsah působí jednotně. Stejně tak i zveřejňovaná data jsou zajímavá, informační přehledy jsou zajímavým zpestřením obsahu.

Výborně volené fonty, úprava titulků a popisků fotografií.